Sah ! Telur Ayam Original ! Jangan Risau 1Malaysia!

Tuesday, April 12, 2011
Laporan dari makmal memberikan keputusan semua telur ayam yang dihantar untuk diuji adalah tulin. Ayam-yam masih mengeluarkan telur asal dan belum ada lagi orang yang memalsukannya.

Ini dilema rakyat negara kita sekarang yang sejak 15 tahun kebelakangan ini asyik di dedahkan dengan berbagai berita ada yang palsu ada yang tak palsu. Sebelah pihak kata palsu sebelah pihak kata tak palsu. Berita tak panas dipalsukan menjadi panas.

Rakyat dah mula pening. Kesan mainan berita dan media dengan berita sensasi palsu nampaknya telah berjaya memainkan peranannya untuk menjadi rakyat mudah tidak percaya pada sesiapa.

Yang paling malang sekali ialah akibat dari over suspicious ini, CAP yang punyai reputasi amat baik di seluruh dunia tercemar apabila terlalu awal melompat melaporkan tentang telur palsu sampai habis riuh satu negara. Entahlah!!


Baca beritanya di sini
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Lambang Dajjal yang biasa/tidak pernah kita lihat (Illuminati dan Freemason)


simbol Illuminati.. Ada MATA ada PIRAMID


Piramid ini bukan sahaja dibuat tetapi setiap hieraki menerangkan kedudukan ahli2 illuminati atau cara penguasaan golongan illuminati ini..

1st- Mata
2nd- Golongan diraja
3rd- Golongan rahib/sister/father
4th- Golongan askar/polis/ anggota keselamatan yg lain

Golongan ke 2,3,4 merupakan antara agen perantaraan gol. illuminati dlm membentuk sebuah dunia baru (A new world order) kerana mereka ini mempunyai kuasa yang boleh mempengaruhi minda masyarakat. Mereka ini jugalah bekerja utk 'Mata'..

tak faham??? anda akan faham selepas melihat keseluruhan gambar2 ini...

Gambar ini merupakan pertalian organisasi2 bagi mengukuhkan kekuasaan golongan illuminati.


Ahli2 illuminati/freemason beserta kedudukan mereka.
Lihat organisasi2 'terpilih' yg berada di bawah telunjuk mereka tu siapa?

Ini pula merupakan organisasi penting kepada badan kerajaan. Kesemua organisasi ini akan dikawal dengan seketat2nya oleh golongan illuminati/freemason ini..

Agak2 kenapa? kerana organisasi tersebut merupakan agen pembangunan negara dan masyarakat.. bila diletakkan setiap ahli freemason dan unsur2 illuminati dalam setiap organisasi ini, maka lebih mudah golongan illuminati/freemason mengawal kerajaan seterusnya mengawal dunia...

Lukisan HORUS/OSIRIS..  TUHAN MATAHARI mereka


Tuhan Matahari ini turut dikenali RA/ TUHAN RA..

Simbol Mata Tuhan RA.
Simbol mata ini juga digunakan oleh Amerika dalam matawang merekaApe lak kaitan 'Mata' ni dengan US??
kita lihat adalah piramid dan piramid tersebut tidak lengkap, mengapa???
kerana mereka agenda terbesar iaitu 'A NEW WORLD ORDER'..


Projet ni adalah utk 'mata' terbabit dan US adalah salah sebuah negara yang menyokong pergerakan2 illuminati/fremason bagi menyiapkan projek mereka.

ini bermaksud... projek2 akan mengumpulkan seluruh pengaruh dunia kepada sebuah NEGARA BARU dan erti kata lain PEMERINTAHAN DUNIA BARU/ A NEW WORLD ORDER..


Keterangan mengenai simbol dalam dollar US
Star ni dipadatkan lagi simbolnya.

BAPHOMET/IBLIS/LUCIFER perhatikan STAR di dahi.

 Kepala Baphomet dalam simbol bintang

ni adalah lambang FREEMASON
Gambar temple Freemason..seluruh dunia hampir mempunyai temple ini termasuk Malaysia..

ini bermaksudnya pengaruh freemason/illuminati adalah diserata dunia.

lambang freemason .. sila perhatikan STAR belakang lambang ni.


INILAH DALANG DISEBALIK SEMUA KEGIATAN YG BERLAKU DI SELURUH DUNIA termasuk US, Britain dan negara2 Eropah serta segelintir Asia turut terlibat dalam projek untuk PEMERINTAHAN DUNIA BARU/ A NEW WORLD ORDER..

Simbol mata, simbol jangka lukis, simbol star, simbol piramid, simbol baphomet..
semua ini memainkan peranan untuk projek besar ini..

DAN PROJEK BESAR INI HAMPIR LENGKAP

Apa agaknya akan terjadi kalau ISRAEL yg memerintah?? segala kekuasaan dunia dari aspek media, bangunan, ketenteraan dan banyak lagi adalah hak milik ISRAEL..itulah REALITINYA..ANDA SUDAH SEDAR???

Dan paling penting adalah GOLONGAN ILLUMINATI/FREEMASON SEBENARNYA MENANTI KUASA 'MATA' AGUNG MEREKA..iaitu DAJJAL!!!

Maksud mata ditafsirkan oleh barat sebagai TUHAN YG SENTIASA MELIHAT KELAKUAN MANUSIA.


Bagi umat Islam pula, ianya merupakan SIMBOL DAJJAL.

ANDA FAHAM KINI?? GOLONGAN² INI SANGAT BAHAYA..

walaupun ISLAM dijanjikan KEMENANGAN pada akhirnya tetapi adakah ia akan berlaku TANPA USAHA??? bukankah sesuatu kejayaan perlu diiringi dgn usaha???

Usaha saya dan usaha anda semua adalah berkongsi ilmu yg anda dapat ini bersama2 rakan yg lain..supaya ramai umat islam sedar dan ramai juga penganut kristian, buddha, hindu dll menyedari segala konspirasi yg berlaku di dunia kini..

IA BERTUJUAN UNTUK MEREKA MENCARI KEBENARAN SEKALIGUS MENGINSAFI DIRI DAN KEMBALI PADA AJARAN TUHAN YANG MENCIPTA KITA.

wallahualam..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Rahsia Angka 11 dan Tragedi 9/11

Sungguh menarik. Baca dari awal hingga akhir. Jika anda seorang yang skeptikal, teruskan saja pembacaan anda, jangan henti sekerat jalan kerana sebenarnya ia amat menarik.
Malah, boleh dikatakan, ia juga agak menakutkan! (terutama tips yang bahagian akhir tu)
 1. Nama ‘NEW YORK CITY’ terbina dari 11 huruf & Nama ‘AFGHANISTAN’ juga terbina dari 11 huruf
 2. Nama pengganas yang pernah membuat ugutan untuk menyerang Menara Berkembar (NY Twin Towers) pada tahun 1995 adah ‘Ramsin Yuseb’. Nama ini terbina dari 11 huruf. Nama ‘GEORGE W BUSH’ juga terbina dari 11 huruf.
 3. New York adalah negeri ke 11 bagi Negara US
 4. Kapal terbang pertama yang melanggar Twin Towers adalah Penerbangan no 11. (flight number 11). Kapal terbang ini membawa 92 penumpang. 9 + 2 = 11
 5. Kapal terbang kedua yang melanggar Twin Towers adalah Penerbangan no 77 (flight number 77). Pesawat ini membawa 65 penumpang. 6 + 5 = 11
 6. Tragedi ini berlaku pada 11hb September. Ia juga dikenali dengan peristiwa 9/11. 9 + 1+ 1 =11. Fakta  angka (tarikh) 9/11 ini menyerupai nombor kecemasan Negara US iaitu ‘Rescue 911’
 7. Jumlah semua mangsa yang terlibat dalam tragedi tersebut ialah 254 orang. Maka, 2+5+4=11.
 8. 11 September adalah hari yang ke-254 dalam setahun kalendar. Maka, 2+5+4=11
 9. Peristiwa pengeboman besar yang berlaku selepas daripada insiden Twin Towers New York City ialah di Madrid pada 3/11/2004. Maka, 3+1+1+2+0+0+4=11
 10. Tragedi di Madrid ini berlaku 911 hari selepas tragedi ‘9/11’ di New York
 11. Menurut fakta Bangunan ‘Twin Towers’ ini dikatakan mempunyai 110 tingkat. Apabila disemak di dalam AlQuran, pada ; Surah ke 9 adalah surah AL-TAUBAH (surah ini tidak dimulakan bacaannya dengan kalam Bismillah). Surah ini ada 129 ayat. Dari ayat 1 hingga 93 ia berada di Juzu’ ke 10 dalam Al-Quran, manakala seterusnya dari ayat 94 hingga akhir (129) – ia berada di Juzu’ ke 11 dalam Al-Quran.
Apabila disemak pada surah ini (surah 9), juzu’ ke 11 & ayat ke 110, kita akan bertemu dengan cerita BANGUNAN (mula dari ayat 109-110) iaitu:
(109) Maka apakah orang-orang yang mendirikan bangunan (masjid) atas dasar taqwa kepada Allah dan keredhaanNya itu lebih baik, atau orang yang mendirikan bangunannya di tepi jurang yang runtuh, lalu (bangunan) itu roboh bersama-sama dengan dia ke dalam neraka Jahannam? Allah tidak memberi petunjuk kepada orang yang zalim.
(110) Bangunan yang mereka dirikan itu sentiasa menjadi penyebab keraguan dalam hati mereka, sampai hati mereka hancur. Dan Allah Maha Mengetahui dan Maha Bijaksana.
Itu sahaja 11 fakta tentang “RAHSIA ANGKA 11 dan Tragedi 9/11”. Sebelum berundur, cubalah tips ni:
 1. Buka Microsoft Word. Kemudian, taipkan Q33 NY .  (Ini adalah no Kod Pesawat kapal terbang pertama yang merempuh Twin Towers) dan juga NYC.
 2. ‘Highlight’kannya dengan tetikus anda dan tukar ke ‘font’ saiz 48..
 3. Tukarkan pula jenis ‘font’ (jenis tulisan) ke “Wingdings”  (yang bermaksud ‘sayap yang berbunyi seperti loceng’) ...
Jika anda malas untuk mencubanya, berikut saya sediakan 'translation' bagi NYC :
 
 
Copy From : Pencacai Dhoif
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed