Isteri Harith Iskandar | Berbikini Covergirl Majalah Shape

Saturday, April 9, 2011


Jezamine Lim, muncul sebagai covergirl untuk majalah Shape dengan hanya mengenakan sepasang bikini untuk tatapan umum, serious sexy!

Isteri kepada pelakon Harith Iskandar ini, bukan sahaja cantik, malah turut bergelar sebagai seorang doktor. Dalam perkembangan terbaru, Jezamine Lim kini mempunyai sebuah restoran di kawasan Desa Sri Hartamas.

Perkenalan Jezamine Lim & Harith Iskandar berlangsung melalui laman Facebook. Wanita kacukan Cina-India kemudiannya mengahwini Harith Iskandar sekitar June 2010 dengan hantaran berjumlah RM50,000.

Dapatkan majalah Shape edisi April 2011 untuk menatap gambar Jezamine Lim yang lebih mengiurkan dan mengetarkan jiwa. NSFW selepas ini.


Susuk Tubuh yang Mengiurkan, Tapi sayangnya ianya tidak dijaga oleh tuan punya badan. Salahkan si Suami juga, kerana sebagai suami sepatutnya dia mengajar si Isteri untuk menjaga Anggota badanya tanpa berkongsi kepada media mahupn mana-mana pihak yang berwajib.Didikan Agama adalah yang sepatutnya ditumpu kepada si suami unutk si isteri..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

HUKUM HUDUD - Wanita Indonesia pengsan disebat

 
IRDAYANTI terpaksa diusung setelah dia pengsan selepas selesai menjalani hukuman sebat di Aceh Besar, Banda Aceh semalam.


BANDA ACEH - Dua pasangan Islam dihukum rotan selepas mereka didapati bersalah kerana melakukan perbuatan tidak bermoral, kata seorang pendakwa raya semalam.

Pasangan itu, Sudirman Bintang, 43, dan Irdayanti Mukhtar, 34, dirotan sebanyak sembilan kali kerana mereka masing-masing telah berkahwin tetapi menjalin hubungan sulit.

Mereka dirotan di halaman Masjid Al-Munawarrah, Jantho, Aceh Besar semalam dan disaksikan oleh ratusan orang selepas solat Jumaat.

"Punca mereka dihukum keras adalah kerana kedua-dua mereka sudah berkahwin dengan orang lain," kata pendakwa raya itu, Bendry Almy. - Agensi

Kosmo Edisi Sabtu 9/4/2011
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed