Home » KLCC Simbol Freemason di Alam Melayu Home » KLCC Simbol Freemason di Alam Melayu

KLCC Simbol Freemason di Alam Melayu

Wednesday, April 20, 2011
Mungkin ramai yang kurang percaya teori yang mengatakan bahawa menara kebanggaan kita, KLCC adalah salah satu simbol Freemason yang dengan sengaja diletakkan di negara kita supaya kita membangga-banggakan keagungan menara tersebut yang menjadi antara bangunan tertinggi di dunia. Tanpa kita sedari, kita juga telah mengagung-agungkan Freemason dan menjadi pengikut mereka. Mungkin anda akan bersetuju atau setidak-tidaknya kembali berfikir sejenak dengan teori ini apabila anda membaca mengenai keahlian Dato' Seri Anwar Ibrahim (DSAI) dan Dato' Seri ,Mohd Najib Tun Abdul Razak di dalam Freemason. klik di sini dan di sini



klik Gambar utk besarkan

Jika DS Mohd Najib ahli korporat FreeMason di Malaysia, DS Anwar Ibrahim pula...


Tetapi, yang menjadi persoalannya adalah "Siapakah Yang Mengasaskan Projek Pembinaan KLCC". Saya pasti anda tahu siapakah orang yang dimaksudkan. Jika anda bukan terdiri daripada kalangan "Melayu Mudah Lupa", sudah tentu anda akan mengetahuinya. Orang ini nampak saja "anti-Yahudi", tapi sebenarnya tidak. Buktinya, orang ini walaupun sering mengungkapkan kata hina pada Yahudi dan Barat, namun dirinya, parti politiknya, keluarga mahupun Malaysia sendiri ketika zaman pemerintahannya, tidak pernah diancam perang oleh Zionis dan Amerika Syarikat. Orang ini juga pernah menulis sepucuk surat kepada Presiden Israel, Simon Perez (kandungan surat tersebut dirahsiakan dan tak pernah didedahkan pada umum).


Walaupun Tun pernah mengaitkan DSAI dengan George Soros, namun Tun sendiri pernah membela Soros dengan menyatakan "penyangak matawang" itu tidak bertanggungjawap terhadap krisis kewangan 1997. Janganlah terkejut jika saya menyatakan bahawa anak Mahathir, Mirzan bekerja untuk Solomon Brothers (syarikat yahudi). [klik di sini] Tidak hairanlah sekiranya KLCC hasil cetusan idea Tun Dr Mahathir bin Mohamed ini mempunyai unsur Freemason.


Freemason adalah salah satu daripada organisasi rahsia Yahudi yang bekerja bersama Dajjal laknatullah dalam melaksanakan misi mereka mengawal dunia (New World Order). Selain daripada Freemason, banyak lagi organisasi-organisasi rahsia yang mempunyai misi yang sama seperti Illuminati (Illuminati menggunakan lambang piramid yang mengandungi MATA SATU/all-seeing eye didalamnya), Skull and Bones, Opus Dei, Priory of Sion, the Bilderberg Group, agensi-agensi Hollywood (CW Chanel, Columbia TriStar, etc..) dan bermacam-macam lagi. Tujuan mereka menubuhkan berbagai organisasi dalam mencapai satu misi yang sama hanyalah semata-mata untuk mengelirukan dan membutakan mata hati umat-umat manusia seluruh dunia dan menanamkan sifat Dajjal yang buta satu matanya (celik mata penglihatan tapi buta mata hati).

Di atas adalah gambar “Master’s Carpet” yang telah saya highlightkan unsur-unsur penting didalamnya yang terdapat pada KLCC dan satu lagi struktur kebanggaan Malaysia yang akan saya beritahu kemudian. Tidak perlulah rasanya saya terangkan unsur masonic yang telah saya highlightkan dengan garisan berwarna kuning. Menara KLCC yang terkenal di serata dunia dengan nama Menara Berkembar Petronas telah menepati ciri ini. Dua tiang ini adalah Jachin dan Boaz yang menjadi lambang kebanggaan Freemason. Bekas-bekas Presiden Amerika yang menjadi ahli tertinggi Freemason seperti George Washington telah meletakkan kedua-dua tiang ini di hadapan kubur masing-masing sebagai tanda kebanggaan mereka.





Unsur kedua iaitu lantai berpetak (garisan merah) juga boleh didapati berhampiran dengan KLCC. Dalam gambar di atas, lantai berpetak berada di bawah Jachin dan Boaz. Sama juga dengan lantai berpetak yang terdapat di KLCC tetapi telah disorokkan di dalam bangunan. Lantai berpetak ini terdapat di dalam bangunan Suria KLCC bukan di dalam dua menara utama bagi menepati syarat bahawa lantai ini berada di bawah tiang, bukan di dalam.


Suria KLCC

Sudah terang lagi bersuluh, gambar ini membuktikan bahawa "lantai berpetak" Freemason di Suria KLCC.



Nama ‘Suria’ juga diambil daripada salah satu objek sembahan agama-agama pagan iaitu matahari.


All Seeing Eyes

Persamaan Pertama :





Persamaan ketiga (garisan hijau) menunjukkan satu mata yang kuat memerhati selari dengan matahari dan bulan. Secara logiknya, matahari dan bulan berada dalam kedudukan selari di angkasa. Jadi, mata yang telah memerhati pergerakan kita selama ini juga tergantung jauh di angkasa.






RazakSat, satelit terbaru milik Malaysia adalah objek yang paling menepati ciri-ciri all-seeing eye. Berada selari dengan matahari dan bulan di angkasa, satelit ini juga memerhati tiap gerak-geri kita melalui kamera CCTV, internet dan bermacam lagi teknologi. satelit ini jugalah yang menghantar segala maklumat yang telah kita tulis di internet (Facebook) kepada agensi-agensi perisikan seperti CIA dan FBI bagi memantau segala kegiatan kita dan menyenangkan kerja-kerja mereka menghapuskan mereka yang menentang. Lihat sajalah apa yang sudah terjadi kepada Michael ‘Mikaeel’ Jackson yang dibunuh dengan penuh konspirasi setelah memeluk Islam. Berkemungkinan juga artis-artis lain seperti Britney Spears yang pernah berminat untuk mendekati Islam diugut bunuh kerana impak yang mereka boleh bawa kepada dunia Islam adalah sangat besar dan dapat merosakkan plan yang telah mereka rancang sejak sekian lama.

Lain-lain persamaan yang terdapat pada KLCC dan Freemason.





Pedang yang menghubungkan kedua-dua tiang Jachin dan Boaz bakal menjadi senjata penting ketika perang akhir zaman nanti walaupun zaman kita dibanjiri dengan teknologi-teknologi terhebat yang pernah kita saksikan. Selain itu, kaki yang mendokong jambatan KLCC juga sangat menyerupai logo Freemason! Kedua-duanye mempunyai bentuk yang lebih runcing di bahagian bawah dan dicantum keduanya dengan satu bulatan di tengah.





Inilah bukti besar dan jelas yang menunjukkan negara kita masih dibawah jajahan kafir laknatullah. Kita selama ini telah dibutakan dengan tipu daya syaitan. Sesungguhnya dajjal telah berjaya menanamkan sifatnya dalam diri kita. Dia telah berjaya membutakan mata hati kita. Tanpa mata hati, kita akan sesat walaupun mata penglihatan kekal celik.

Pada 10 Syaaban 1398H bersamaan 15 Julai 1987M, Lajnah Fatwa Majmak Fiqhi di Mekah telah mengeluarkan sebuah fatwa :

    kafir bagi sesiapa sahaja yang terlibat secara langsung dengan pertubuhan Freemason.


Sekian, segala yang baik itu datang daripada Allah dan yang buruk itu datang daripada kelemahan diri saya sendiri. wAllahua’lam.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Post a Comment

Jihad Al-Quran

2 comments:

  1. [Reply to comment]

    Hurm... menarik juga untuk diketahui mengenai freemason ini. Mungkin kita tidak begitu teliti dengan semua perkara yang mereka rancang. Tetapi, perluah diingat, apa pun perkara yang melibatkan orang barat, berkemungkinan ada idea tersirat dalam setiap bantuan mereka. Jadi perlulah lebih berhati-hati. Maknanya di sini, kurangkan kebergantungan orang Barat ke dalam negara kita.

    Pandangan dari Minda Insan. Terima kasih.

  1. yui92 said...:
    [Reply to comment]

    ermmmm tapi struktur tu untuk sokongan binaan tu kan? kalau tak ada nanti tak kukuhlah....


    ada pernah terfikir tak yang freemason ni pun salah satu agenda yahudi untuk kita berpecahbelah? ramai yang sanggup tonton arrivals sampai berkali2 sebab nak hafal simbol2 freemason untuk dihebahkan keapda orang ramai...

    masalah umat yang lebih besar seperti perpecahan, gejala sosial remaja, aurat, rasuah, zina diabaikan... tapi benda2 camni pulak yang ditumpukan...

    err,,, ini pandangan saja =p