Home » » Ariel Sharon | Disiksa! Tubuh Bagaikan Tengkorak Sedangkan Masih Hidup Dalam Koma Home » » Ariel Sharon | Disiksa! Tubuh Bagaikan Tengkorak Sedangkan Masih Hidup Dalam Koma

Ariel Sharon | Disiksa! Tubuh Bagaikan Tengkorak Sedangkan Masih Hidup Dalam Koma

Monday, May 2, 2011

 Pembalasan dari Allah SWT atas segala kekejaman nya, maka beringat2 kita sebagai hambaNya, jangan sekali-kali melakukan kezaliman terhadap insan lain..!

Tubuh Sharon Membusuk Sedangkan Ia Masih Hidup.
Semoga Allah SWT menimpakan Azab Nya kepada seluruh Zionist Yahudi yang setuju terhadap pembantaian Umat Islam Palestin dan Lebanon.

Diberitakan bahawa para doktor di Hospital Hadasa telah memasukkan Ariel Sharon (Bekas PM Israel yang Yahudi) ke ruang operasi untuk dilakukan pembedahan. 

Ia memiliki luka membusuk dan tidak sedarkan diri selama beberapa minggu. Operasi tersebut dilakukan untuk menyambung bahagian-bahagian ususnya yang telah membusuk dan telah menyebar ke bahagian tubuh lain.

Demikianlah kita saksikan keadaan musuh Allah Subhanahu Wata’ala dan musuh islam yang gemar menumpahkan darah.

Penyumbatan yang terjadi di otaknya menyebabkan kerosakan seluruh tubuh. Ini sebagai akibat penindasannya terhadap umat Muhammad Shalallahu alaihi wassalam yang berlangsung terus menerus siang dan malam.

Akhirnya ia menderita  kelumpuhan di seluruh tubuhnya dan tidak mampu menggerakkannya walaupun hanya  menggerakkan mata. 

Dialah yang memimpin para tentera untuk menyerang Sinai dan Lebanon. Ia juga yang menyembelih para tawanan Mesir!

"Saat ini dia tidak sedar sama sekali dan tidak mengetahui sekelilingnya."

Akhirnya Allah Subhanahu Wata’ala memperlihatkan kepada kita keadaan thaghut yang suka menumpahkan darah ini dengan ayat-ayat Allah Subhanahu Wata’ala yang agung, iaitu membusuknya jasad sedangkan ia masih hidup.

Demikianlah, mereka (para doktor) akan mengamputasi anggota tubuhnya satu demi satu hingga terakhir sedangkan ia masih hidup.

Benarlah firman Allah SubhanahuWata’ala : 

”Kami akan memperlihatkan kepada mereka tanda-tanda (kekuasaan) Kami di segenap ufuk dan pada diri mereka sendiri, sehingga jelaslah bagi mereka bahwa al-Qur’an itu benar “ (Fushilat:53)


Dipetik dari: Majalah Qiblati, vol.01/n
o. 09/Mei-Juni 2006 terbitan Jeddah, KSA.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Post a Comment

Jihad Al-Quran

1 comments:

  1. [Reply to comment]

    salam ziarah..mohon share artikel ni di blog saya:
    farah-hime.blogspot.com
    syukran. =)