Home » Rupa Bayi Yang Bertopeng Home » Rupa Bayi Yang Bertopeng

Rupa Bayi Yang Bertopeng

Thursday, April 21, 2011CHINA : Wajah bayi ini dilihat seperti memakai topeng. Keadaannya seperti bayi ini mempunyai 2 muka, dan muka ini tertampal pada muka yang asal.

Kangkang kini berusia 14 bulan.Menurut ibu kepada bayi istimewa ini,Yi Xilian tiada apa yang aneh ketika mengandungkan Kangkang dan kandungannya juga normal ketika itu.

Selepas Yi Xilian melahirkan Kangkang, doktor tidak membenarkan untuk melihat Kangkang. Namun, Yi Xilian merayu kepada suamiuntuk melihat wajah anaknya.Dia terkejut dan menangis ketika melihat keadaan bayinya.

Doktor hanya memberikan kemungkinan hal ini berlaku, tiada kepastian mengenai kelaianan yang berlaku pada anaknya.

Doktor beranggapan mungkin berlakunya jangkitan ketika perkembangan embrio ketika mengandung atau kesan ubat-ubatan yang diambil ketika mengandung.Namun, tiada sebab yang jelas yang dapat dibuat oleh doktor.

Kos untuk melakukan pembedahan kepada Kangkang dianggarkan 80 – 100 ribu US Dollar. Pembedahan ini dilakukan untuk menyamakan 2 bahagian wajah Kangkang dan tulang muka.Bagaimanapun Doktor tetap tidak dapat memberikan jaminan akan hasilnya.Creadit To : ida syuhada (Admin Malaysiaria.com.my)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Post a Comment

Jihad Al-Quran

0 comments: